07 oktober 2015 | 10:45
-

Click and Know is compleet vernieuwd

Microsoft Office applicaties efficiënt leren gebruiken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kon altijd al vanuit je “luie” stoel onze video instructies (tutorials) volgen. Maar de wereld veranderd en we worden met zijn allen steeds drukker. Wat als je nu kennis op zou kunnen doen in de verloren uurtjes? Gewoon in de bus, de trein of een ander moment waarop je even niks te doen hebt. Met Click and Know is dat vanaf nu mogelijk!

Wat is er allemaal veranderd?

Er is een hoop veranderd sinds de lancering van onze website in 2009. Smartphones zijn slimmer geworden, tablets zijn ondertussen ingeburgerd en er zijn zelfs al laptops ontwikkeld die dunner zijn dan 1,7 CM. Dat is ook de reden dat we een drastisch besluit hebben genomen:

We beginnen helemaal opnieuw!

De komende weken zullen we meer uitleg geven over alle verbeterslagen die we hebben gemaakt. Hieronder vind je alle onderwerpen die besproken zullen worden op een rij.

Wil je geen update van ons missen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Nieuwe responsive website

Op het moment dat je onze website opent op je computer thuis of op het werk zal het je waarschijnlijk niet opgevallen zijn. Onze nieuwe website is nu geoptimaliseerd voor alle apparaten die we in het dagelijks leven gebruiken. Dus of je nu met een smartphone, tablet, laptop of PC aan het surfen bent, onze site zal zich altijd aanpassen naar het formaat van jouw apparaat. Dat wordt in de webdesign wereld een “responsive webdesign” genoemd. Mocht je dit willen testen, dan kan dat ook op je computer; verklein eerst het venster van je browser, indien deze nog niet als een venster is weergegeven. Nu is het mogelijk geworden om je browser smaller te maken, en zo het formaat van een smartphone of tablet na te bootsen. Zo zie je dus hoe onze website aangepast weergegeven zal worden op een apparaat met een kleiner formaat.

Waarschijnlijk heb je nu alweer wat nieuws geleerd! smile

Wat kan je vinden op onze site

Overzichtelijk, simpel en gebruiksvriendelijk zijn de pilaren waarop onze nieuwe website gebouwd is.
Hieronder bespreken we de verschillende onderdelen van onze site om je wegwijs te maken.

Video (home pagina)

Op onze home webpagina vind je onze “explainer video”. Deze korte video geeft jou informatie over de oplossingen die wij aanbieden en wat het jou oplevert. Deze week zullen we ook aandacht besteden aan de veelgestelde vraag: “Waarom is Click and Know goedkoper dan haar concurrenten”.

Prijzen

Onder het kopje prijzen vind je de voordelen van elke abonnementsvorm en de daarbij behorende prijzen. Je hebt de keuze uit individuele of groeps-leertrajecten met ieder zijn eigen kenmerken. Ofwel wil je zelf een cursus volgen of ben je op zoek naar een cursus voor jouw afdeling of bedrijf. In een later artikel bespreken we de verschillen tussen de abonnementen. Of je bekijkt nu alvast de verschillentabel.

Informatie (contact)

Onder het kopje informatie vind je terug hoe je in contact kan komen met ons. Wij hebben ervoor gekozen om jou van dienst te zijn met een contactformulier. Binnen het formulier kan je aangeven of je graag telefonisch of per e-mail benaderd wil worden.

Informatie (over ons)

Indien je meer zou willen weten de mensen die werken bij Click and Know, dan klik je het kopje “over ons”. Daar vind je meer informatie over Click and Know en de verfrissende aanpak die alleen maar voordelen met zich meebrengt. Aan de linker zijde vind je een uitgebreider menu met informatie over onze werkwijze, missie en de voordelen.

Informatie (FAQ)

FAQ staat voor Frequently Asked Questions ofwel veel gestelde vragen. Als je vragen hebt dan kan je deze natuurlijk stellen middels het contactformulier. Maar de kans is groot dat je het antwoord op jouw vraag zal vinden binnen deze pagina. Doordat de vragen en antwoorden zijn gecategoriseerd is het vrij eenvoudig om de informatie die je nodig hebt te vinden.

Cursussen

Wij werken met abonnementen die toegang verschaffen tot al ons lesmateriaal (“all you can learn”). Daarom hebben wij een aparte pagina aangemaakt met informatie over de verschillende modules die onze leeromgeving bevat. Door op deze modules te klikken krijg je meer informatie het aantal beschikbare video instructies en de tijdsduur. Voor elke module is ook een proefles beschikbaar zodat je zelf kan ervaren hoe de kennis wordt overgebracht.

Nieuws

Op dit moment ben je dit artikel aan het lezen onder het kopje nieuws. Hier plaatsen we regelmatig berichten over de nieuwtjes over Click and Know. Zo vindt je hier informatie over toevoegingen aan ons lesmateriaal. En plaatsen we leerzame artikelen die uitleg geven over bijvoorbeeld een Excel functie.

Aanmelden

Met de rode “aanmelden” knop is het mogelijk om jezelf in te schrijven voor onze website. Hiervoor kan je gebruik maken van facebook of via een mailadres. Als jij je hebt aangemeld krijg je direct toegang tot onze leeromgeving. Daar vind je onze gratis proeflessen die je 10 dagen kunt uitproberen. Mocht je nog meer willen leren en langer gebruik willen maken van de lesstof dan zal je een abonnement moeten aanschaffen. Alle content van de proeflessen is ook terug te vinden als je een abonnement aanschaft.

Aanmelden (Nieuwsbrief)

Schrijf je tijdens het aanmelden in op onze nieuwsbrief, dan krijg je 1 of 2 keer per maand een mail van ons. In onze nieuwsbrief vindt je de best gelezen nieuwsartikelen en ben jij de eerste die op de hoogte wordt gebracht als we een actie hebben.

Iets nieuws leren?

Wist jij al wat “responsive webdesign” was? En heb je dus niks nieuws geleerd? Niet getreurd, we bieden jou de mogelijkheid om alsnog wat nieuws te leren als jij je nu aanmeld.

In ons volgende artikel vertellen we je meer over onze gratis proefles:
Gratis Proefles! Microsoft Office efficiënt gebruiken