09 oktober 2015 | 08:00
-

Gratis Proefles! Microsoft Office efficiënt(er) gebruiken

GRATIS proefles?! Ja, je leest het goed! Voor niks, nakkes, nada krijg jij een aantal praktische tips van ons. In de laatste alinea van dit artikel vind je hoe je toegang kunt krijgen. Lees zeker de alinea “een klein voorbeeldje” voor een tip die je tijd kan besparen.

Aanmelden voor een gratis proefles van Click and Know

Microsoft Office applicaties efficiënt(er) gebruiken

De Office applicaties van Microsoft bevatten ontelbare opties. Toch denken een hoop mensen dat ze alles al weten over de applicatie waar ze dagelijks mee werken. In wekelijkheid gebruiken de meeste mensen maar 5 tot 10 procent van alle mogelijkheden. Daar is op zich niks mis mee, als men daar het werk mee gedaan krijgt. Maar in veel gevallen kan het sneller of simpeler.

Denk jij dat je alles weet van Excel en Word?

Dan dagen we je uit om de proefles te volgen. Wij beloven jou dat je iets nieuws zal leren.

Er zijn ook mensen die niks nieuws willen leren, daar zijn ze te lui voor. Dat kan, er is niks mis met lui zijn. Dat is juist te reden waarom vele mensen leren omgaan met Office applicaties. Zodat ze de computer het werk kunnen laten doen. Dus luie mensen opgelet! De proefles is ook voor jullie! Geef ons 10 minuten van jouw kostbare tijd en we besparen je minimaal een uur per jaar.

Een klein voorbeeldje

Een nieuw Microsoft Word bestand openen doe jij waarschijnlijk met de muis. Dat is 3 keer klikken, namelijk 1 keer op de tab bestand binnen het lint en als je de backoffice bent nog een keer klikken op “Nieuw” en dan een dubbel klikken op “Leeg document”. 3 handelingen die je bij mekaar ongeveer 4 seconden zal kosten. Gebruik eens CTRL + N voor de verandering of voeg deze optie toe aan de “werkbalk snelle toegang” indien je toch liever met de muis werkt. Overigens werkt deze toetsencombinatie binnen elke Microsoft Office applicatie. Een nieuwe werkblad openen in Excel, een nieuwe presentatie openen in PowerPoint of een nieuwe mail openen binnen Outlook.

Overtuigd? Lees dan snel verder hoe je toegang kan krijgen tot een video instructie met nog meer van dit soort tips.

Gratis Proefles

Als je deze alinea aan het lezen bent hebben we je waarschijnlijk kunnen overtuigen van onze meerwaarde. Voordat je we verklappen hoe je toegang krijgt willen we nog 2 tips met je delen:

  1. Indien je besluit om kennis te vergaren download dan ook de gratis memotrainer App, die te vinden is binnen de leeromgeving, op je Smartphone of Tablet.
  2. Lees ons volgende artikel (als deze gepubliceerd is) we geven namelijk nog meer weg voor niks, nakkes, nada….

Dan nu de sleutel om toegang te krijgen tot jouw GRATIS proefles, het kan eigenlijk niet simpeler:

Druk op de aanmelden knop op onze site dan krijg je automatisch toegang.

Nadat je jouw mailadres hebt geverifieerd verschijnt de knop “Naar leeromgeving”. Als je op deze knop klikt, zal je naar de leeromgeving gaan. Onder “Demo” vind je de les “efficiënt(er) werken met Microsoft Office”.  De proefles zal 10 dagen lang toegankelijk zijn en geeft jou dus de kans om een deel van de functionaliteit binnen onze nieuwe leeromgeving te testen. Binnen het onderdeel documentatie vind je diverse video instructies over de werking van onze leeromgeving, inclusief uitleg over de MemoTrainerTM.

Wil je nog meer handige tips? Lees dan ons volgende artikel:
Microsoft Office toetsencombinaties en snel toetsen