Individueel abonnement
Meer informatie

Inclusief

  •  Leren waar en wanneer jij wil
  •  Toegang tot ons volledige cursus aanbod
  •  Maandelijkse uitbreiding van de content
  •  Efficiënt leren met de memotrainer app

Onze individuele abonnementen zijn een uitkomst voor particulieren die in zichzelf willen investeren. Het is mogelijk om te kiezen voor 3 of 12 maanden toegang tot ons volledige cursusaanbod.

Wil je toch liever een klassikale training volgen? Dan bied het Pro abonnement de uitkomst. Door onze slimme werkwijze profiteer jij van zowel een online cursus als een klassikale kennissessie voor een veel lagere prijs.

vanaf € 7,50 euro p/m

(incl. 21% BTW)

Bestellen
Groepsabonnement
Meer informatie

Inclusief

  •  De voordelen van een individueel abonnement
  •  Inzicht in resultaten met het mentoren dashboard
  •  Kennissessie ook inhouse mogelijk
  •  Motivatie verhogende functionaliteiten (optie)

Met een groepsabonnement wordt er een privé leeromgeving voor de groep aangemaakt. Dit is met name voor bedrijven interessant. Het bijkomend voordeel is dat de resultaten van alle deelnemers ingezien kunnen worden. Middels het Mentoren Dashboard zie je in 1 oogopslag welke deelnemers een extra stukje motivatie of hulp kunnen gebruiken. Ofwel je krijgt de volledige controle over jouw investering.

Alle groepsabonnementen hebben een vaste tijdsduur van 12 maanden en geven toegang tot al ons lesmateriaal. Met het Social Learning traject krijgen cursisten de mogelijkheid om met elkaar te discussiëren en de lessen in te plannen. Met het Game Based Learning traject krijgt de groep nog een extra motivatie boost. Door een strijdelement toe te voegen nemen de cursisten het tegen elkaar op voor de meeste punten. Wie wil er nou onder doen voor zijn collega’s?

vanaf € 7,50 euro p/m

(excl. 21% BTW)

Bestellen
Click and Know
Individueel abonnement
LeertrajectType
Kennissessie Nadat jij een deelname certificaat hebt behaald is het mogelijk om je in te schrijven. Daarna plannen we gezamenlijk een datum in. Kennissessies worden altijd gehouden op 1 van onze standaard locaties binnen de Hoeksche Waard. Meer informatie
Prijs
E-learning Pro Duur € 15,- - 1 jaar
Prijs kennissessie is inbegrepen
Totaal€ 0,-
Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW
Click and Know
Groepsabonnement
Aantal deelnemers
LeertrajectType
Wilt u naast de e-learning ook gebruik maken van kennissessies? [€ 500,00 per kennissessie]
Ja (20% korting op het Leertraject (abonnement)!
Kennissessie Aantal kennissessies is Maximum 12 deelnemers per sessie Om deel te nemen aan een kennissessie dient een deelname certificaat behaald te worden binnen onze leeromgeving. Reiskosten, locatie en apparatuur huur worden op basis van nacalculatie doorbelast. Prijs per gereden kilometer € 0,89, eerste 20KM gratis (stamplaats Puttershoek). Materiaal en Locatiehuur 1 op 1 doorbelasting
Prijs
Deelnemers Game Based Learning Korting leertraject Kennissessies 0 € 15,- Geen Geen
Totaal per deelnemer € 0,-
Totaal€ 0,-
Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW