Onze Missie:

“Het betaalbaar maken van professionele educatie die de horizon van de mens verbreedt.”

Allemaal heel mooi dat we een missie hebben, maar wat bedoelen we er eigenlijk mee? Hieronder geven per gebruikte term aan wat we er precies mee bedoelen.

Betaalbaar maken

Wij willen wel toegankelijk zijn zodat iedereen, van werkzoekende tot directeur, gebruik kan maken van onze diensten. Door slimmer om te gaan met ons productaanbod kunnen wij zowel particulieren als bedrijven goed bedienen.

Professionele Educatie

Als we verder lezen zien we “professionele educatie”, wat een verzameling van kenmerken is. Want wanneer is iets professioneel?

Bij Click and Know gaan we voor een verhouding van 90% video instructies en 10% tekst binnen onze lessen. We screenen onze vragen en teksten meerdere malen om de foutenkans te verlagen. Mocht je bepaalde informatie missen binnen een module of een les laat het ons dan weten! Indien de informatie niet binnen een andere les wordt behandeld zullen we een extra video instructie maken.

Horizon verbreden

Met laatste woorden van onze missie “die de horizon van de mens verbreedt” willen we ook iets duidelijk maken. Dat je bij ons niet alleen leert omgaan met 1 applicatie maar dat je de ook mogelijkheid hebt om ook kennis op te doen over andere applicaties. En dat maken we mogelijk doordat we werken volgens ons “all you can learn” concept.