Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Hoe kan ik de instellingen van de memotrainer aanpassen?

Je kan de instellingen van de memotrainer aanpassen door op de memotrainer widget te klikken op instellingen. Hier kan je bijvoorbeeld de frequentie van en het aantal vragen aanpassen.

Hoe krijg ik toegang tot de leeromgeving?

Op het moment dat je jezelf aanmeldt op de Click and Know site krijg je al toegang tot onze leeromgeving. Op de "mijn account" pagina vind je aan de rechterzijde de knop "naar leeromgeving". Binnen de leeromgeving krijg je direct de beschikking over een enkele of meerdere demo cursus(sen). Indien je toegang wil tot ons volledige cursusaanbod dan dien je een abonnement aan te schaffen.

Hoe vaak kan ik een proefexamen maken?

Een proefexamen kan je zo vaak maken als je wil. Indien je slaagt voor een proefexamen zal je veelal toegang krijgen tot een certificaat.

Ik begrijp een bepaald onderdeel van de cursus niet, wat nu?

vragen kunnen gesteld worden middels Twitter. Gebruik dan @ClickandKnow gevolgd door de vraag.

Is het mogelijk om alle lessen weer te geven binnen een cursus?

Binnen elke cursus bevindt zich een activiteit die "alles weergeven" heet. Door de vraag binnen deze activiteit met ja te beantwoorden zullen alle lessen binnen de cursus weergegeven worden.

Kan ik meerdere cursussen tegelijkertijd volgen?

Het is mogelijk om meerdere cursussen tegelijkertijd te volgen. Al raden wij het af om dit te doen. Door je te focussen op een cursus zou je efficiënter de kennis opnemen. Het is niet mogelijk om meerdere abonnementen op 1 account aan te schaffen.

Krijg ik een officieel certificaat na het succesvol afronden van een cursus?

Ja, er zijn twee verschillende soorten certificaten te behalen per cursus. Om een certificaat te behalen zou je moeten slagen voor een proefexamen die binnen de cursus wordt afgenomen. Indien slaagt met minimaal een 7, dan zal het deelnamecertificaat beschikbaar worden. Indien je slaagt met minimaal een 9 dan zal ook het cum laude certificaat beschikbaar worden.
* Dit zijn geen officieel erkende certificaten. Maar als je over een certificaat beschikt is de kans dat je het officiële internationaal erkende Microsoft Office Specialist certificaat zal halen bijna 100%.

Krijg ik ondersteuning in de leeromgeving van een docent?

Nee, maar eventuele vragen kunnen gesteld worden middels Twitter. Gebruik dan @ClickandKnow gevolgd door de vraag.

Waarom kan ik een toets maar één keer maken?

Een toets is gekoppeld aan een leerdoel. De punten die je behaalt voor een leerdoel kan je zien als je rapportcijfer. Indien je een Game Based Learning traject volgt zullen de punten die je scoort binnen een toets meetellen voor het scorebord.

Welke cursussen zijn beschikbaar in de leeromgeving?

Op de Click and Know site vind je bovenaan de menu-optie "cursussen". Op deze pagina is alle informatie te vinden over de beschikbare cursussen in de leeromgeving. Je vindt daar onder andere het aantal lessen, besproken onderwerpen, tijdsduur en een korte omschrijving van de cursus.

Welke voorkennis heb ik nodig om aan een cursus te beginnen?

Op de cursuspagina van de Click and Know site vind je informatie over welke voorkennis je nodig hebt om een cursus te volgen. Over het algemeen beginnen cursussen op beginnersniveau en heb je alleen kennis nodig van Windows.