Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Is de prijs op de prijzenpagina per maand?

Prijzen op de prijzenpagina zijn eenmalige prijzen.

Kan ik achteraf alsnog een kennissessie aanschaffen?

Het is mogelijk om achteraf alsnog een kennissessie aan te schaffen. Maar het is voordeliger om een kennissessie tegelijkertijd met e-learning aan te schaffen. De korting op de e-learning kan oplopen tot 30%.

Kan ik achteraf het abonnement aanpassen?

Het is helaas niet mogelijk om het abonnement achteraf aan te passen. Op het moment dat jou abonnement is afgelopen kan je ervoor kiezen om een nieuw abonnement aan te schaffen.

Prijzen en Kortingen?

De prijzen voor de individuele en groepsabonnementen zijn te vinden op de prijzenpagina. Er wordt standaard een kortingen gegeven indien er naast E-learning ook een kennissessie wordt afgenomen.

Wat gebeurd er als mijn abonnement afloopt?

Indien het abonnement afloopt wordt deze gearchiveerd binnen de leeromgeving. Je hebt geen toegang meer tot de cursus maar het blijft wel mogelijk om de behaalde resultaten te bekijken.

Wat is het verschil tussen een abonnement voor groepen en individuelen?

De abonnementen voor groepen bieden de extra mogelijkheid om de resultaten van de groep in te zien. Bij individuele leertrajecten is dit niet mogelijk. Daarnaast zijn er een aantal extra motiverende functionaliteiten binnen het Social Learning en Game Based Learning leertrajecten.

Wat zijn de verschillen tussen de abonnementen?

De abonnementen zijn opgesplitst in individuele leertrajecten en leertrajecten voor groepen. Binnen de individuele leertrajecten kan je kiezen uit een basis abonnement waarbij je drie maanden toegang krijgt. Een plus abonnement waarbij het 12 maanden toegang krijgt. Of een pro op een waarbij het 12 maanden toegang krijgt inclusief een kennissessie. Binnen de leertrajecten voor groepen krijg je altijd 12 maanden toegang plus de mogelijkheid om de resultaten van de groep in te zien. Daarnaast zijn er verschillen op de manier van samenwerken binnen de leeromgeving. Met het plus abonnement is er geen manier om samen te werken binnen de leeromgeving. Met het sociaal e-learning abonnement is het mogelijk om samen te werken binnen de leeromgeving. En met het game based learning traject wordt er nog een extra spelelement toegevoegd aan de leeromgeving waardoor je de strijd aangaat met je medecursisten.

Wat zijn de verschillen tussen de leertrajecten?

Voor een volledig overzicht van de verschillen tussen de abonnementsvormen verwijzen wij graag naar de verschillen tabel.

Welke abonnementen zijn er?

Voor particulieren bieden we 3 abonnementen aan: Basis, Plus en Pro. Het verschil tussen Basis en Plus is de termijn. Het verschil tussen Plus en Pro is dat het Pro abonnement inclusief een kennissessie is.
Voor bedrijven bieden we Klassikale Maatwerk Trainingen. De training wordt gemaakt op basis van het kennisniveau van de deelnemers. Wij adviseren bedrijven altijd om gebruik te maken van ons standaard concept Online + Kennissessie voor het beste resultaat.