Klik op de vraag om het antwoord te bekijken.

Hoe kan ik een deelname certificaat behalen?

Je kan een deelnamecertificaat behalen door te slagen voor een proefexamen voorzien van de tekst certificaat tussen haakjes. Deze kan je vinden in 1 van de e-learning cursussen binnen de leeromgeving.

Hoe lang duurt een kennissessie?

Een kennissessie duurt ongeveer 4 uur. We beginnen met een kort voorstelrondje. Waarna de training aanvangt en de onderwerpen besproken worden die minder goed gemaakt zijn binnen de leeromgeving. Als de training is afgerond en de vragen beantwoord zijn zal er gestart worden met de workshop. Binnen de workshop zullen praktijkcasussen worden besproken die de cursisten zelf mee kunnen nemen.

Hoe schrijf ik me in voor een kennissessie?

Indien er een kennissessie beschikbaar is voor deze cursus krijg je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een kennissessie op de Click and Know site. Meld je aan op de Click and Know site en ga naar de pagina mijn account. Klik vervolgens op kennissessie en selecteer de kennissessie die je wil bijwonen.

Ik ben ziek op de dag waarop de kennissessie wordt gegeven, mag ik dan alsnog op een andere datum deelnemen?

Als je onverwacht toch verhinderd bent op een bevestigde datum, dien je dit te melden. Binnen onze algemene voorwaarden is opgenomen wat de standaard regeling is.

Ik heb een bevestiging ontvangen, maar ben toch verhinderd op die dag. Wat moet ik nu doen?

Als je onverwacht toch verhinderd bent op een bevestigde datum, dien je dit op voorhand te melden. Binnen onze algemene voorwaarden is opgenomen wat de standaard regeling is.

Ik heb me ingeschreven voor een kennissessie, wat nu?

Na het inschrijven op een kennissessie krijg je een bevestiging per mail dat je bent ingeschreven. Op het moment dat er voldoende cursisten zijn aangemeld krijg je nogmaals een mail met daarin een link naar een datumprikker. Binnen de datumpicker kan je kiezen uit diverse datums en tijdstippen. Indien er een datum en tijdstip is gekozen die voor alle deelnemers uitkomt zal de kennissessie worden ingepland.

Ik heb nog geen uitnodiging ontvangen, hoe kan dat?

Het kan zijn dat er nog niet voldoende cursisten zijn aangemeld voor de kennissessie. Het is afhankelijk van het aantal inschrijvingen op die specifieke kennissessie. Op het moment dat er voldoende cursisten zijn krijg je direct een mail met daarin een link naar de datumprikker.

Ik kan op geen van de voorgestelde datums, wat moet ik nu doen?

Indien je binnen de datumprikker geen datum en tijdstip kunt vinden die schikt dan kan je dat aangeven. Het kan zijn dat de mogelijkheden binnen de datumprikker aangepast worden indien er te weinig deelnemers zijn die op een datum kunnen. Een andere mogelijkheid is dat je wordt ingedeeld in een volgende groep.

Ik wil aan nog een kennissessie deelnemen, kan dat?

Ja, indien je een deelnamecertificaat hebt behaald kan je deelnemen aan een kennissessie. Het is mogelijk om een extra kennissessie aan te schaffen vanuit het mijn account gedeelte van de Click and Know website.

Is er een lunch geregeld?

Gezien de korte duur van een kennissessie is er geen lunch geregeld. Natuurlijk is er wel koffie thee en water beschikbaar.

Moet ik mijn laptop meenemen naar de kennissessie?

Het is toegestaan om jouw eigen laptop mee te nemen mits er een legale versie van Office op is geïnstalleerd. Over het algemeen heb je zelf geen laptop nodig omdat >90% van de kennissessie zal bestaan uit gezamenlijke opdrachten.

Waar vindt de kennissessie plaats?

Indien je een individueel abonnement hebt afgenomen zal de kennissessie plaatsvinden op 1 van onze twee standaard locaties binnen de gemeente Hoeksche Waard. Indien er een groepsabonnement is afgenomen kan er een alternatieve locatie gekozen worden. Hiervoor worden dan wel reiskosten in rekening gebracht, locatie en apparatuur huur worden 1 op 1 doorbelast.

Wanneer kan ik mezelf inschrijven voor een kennissessie?

Indien je een deelnamecertificaat hebt behaald in de leeromgeving voor een bepaalde cursus. Zonder deelnamecertificaat kan je je niet inschrijven voor een kennissessie. Hierdoor borgen we dat deelnemers aan een kennissessie al over een bepaalde basis kennis beschikken.

Wat is een kennissessie?

Een kennissessie is een combinatie van een training en een workshop. Op basis van de resultaten die de groep behaald heeft, binnen de leeromgeving, worden de onderwerpen met de laagste scores behandeld. Natuurlijk is er ruimte voor eventuele vragen. Indien de training is afgerond zullen we praktijkcasus die deelnemers hebben meegenomen behandelen. Indien er geen praktijkcasussen meer zijn dan heeft de docent altijd een aantal eigen casussen voorhanden.